KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Regulaminy

Regulamin organizacyjny Miejskiego Zakładu Komunikacyjnego Sp. z o.o. określa strukturę wewnętrzną, organizację Spółki, zasady oraz zakresy działania jednostek organizacyjnych.

Regulamin organizacyjny został wprowadzony na podstawie UCHWAŁY Nr 9/2015 Prezesa Miejskiego Zakładu Komunikacyjnego w Piotrkowie Trybunalskim z dnia 15 grudnia 2015r.

Regulamin obejmuje: 

  1. Schemat organizacyjny Spółki.
  2. Strukturę organizacyjną Spółki. 
  3. Zadania i kompetencje jednostek organizacyjnych.
  4. Strukturę zatrudnienia.
  5. Zasady i tryb opracowania i wydania przepisów wewnętrznych.
  6. Zasady udzielenia pełnomocnictw i upoważnień.
  7. Zasady podpisywania pism i decyzji.
  8. Organizację działalności kontrolnej.
  9. Symbole jednostek organizacyjnych.
Podmiot udostępniający informację:
Miejski Zakład Komunikacyjny Spółka z o.o. w Piotrkowie Trybunalskim
data: 14-09-2017
wytworzył: Monika Baryła
data: 14-09-2017
data: 14-09-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

    Statystyka odsłon tej strony:

    Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 390